Άγριες Μέλισσες: Η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο

Άγριες Μέλισσες: Η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν - Πότε θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια

Ο πρώτος κύκλος της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» απόψε στις 22.45 θα φτάσει στο τέλος του, με τις εξελίξεις να αναμένονται καθηλωτικές, καθώς τα ανοιχτά μέτωπα στο «Διαφάνι» είναι πολλά.

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο της σεζόν οι τηλεθεατές θα δουν τον Παναγιώτη να στήνει νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη, ενώ η Ουρανία έχει πάρει τις οριστικές της αποφάσεις για την σχέση της με τον Κυριάκο.

Από την άλλη, ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος μ’ έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης. Ο Δούκας τότε θα συνειδητοποιήσει πως ο κλοιός γύρω του στενεύει.

Μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό και η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο.

Πότε θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια

Και ενώ απόψε θα γραφτεί το φινάλε της σεζόν για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα. ««Θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα μέχρι τις αρχές Αυγούστου και πριν κλείσει ο Αύγουστος θα ξανασυνεχίσουμε», ανέφερε ο «Ενομοτάρχης» του «Διαφανίου», κατά κόσμον Γιώργος Σουξές, στην κάμερα του «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης.

«Νομίζω ότι οι προβολές θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου, ούτως ώστε να έχουμε μια σειρά από επεισόδια, στην περίπτωση που ξανακλείσουμε λόγω κορονοϊού» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Η «Αγορίτσα», πιστή οικονόμος του «Δούκα Σεβαστού» μαρτύρησε, πως οι εξελίξεις στον νέο κύκλο θα είναι πολλές. «Η προβολή της σειράς τελειώνει την Πέμπτη, αλλά εμείς συνεχίζουμε τα γυρίσματα για το νέο κύκλο. Θα έχουμε πολλές εξελίξεις, αλλά τι περιμένεις να σου πω;», είπε η Μαρία Αντουλινάκη.