Άγριες Μέλισσες: Η ζωή της Δρόσως και του μωρού βρίσκονται σε κίνδυνο

Άγριες Μέλισσες: Η ζωή της Δρόσως και του μωρού βρίσκονται σε κίνδυνο

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Ant1

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πως όλοι έμειναν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό του Σταμάτη από τον Νικηφόρο.

Η Ασημίνα αποφάσισε να δώσει στον Σταμάτη τα χρήματα που ζητά για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Παράλληλα, η Ανέτ προσπάθησε να μάθει τον λόγο που ο Δούκας αποφάσισε να κρατήσει τον Μελέτη κοντά τους.

Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν, επιτέλους, τον έρωτά τους ενώ ο Νέστορας κατάλαβε πως ο Κυπραίος βυθίζεται ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποίησε την Ελένη. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης έγινε η σκιά του Νικηφόρου, έπειτα από εντολή του Δούκα, και ανακάλυψε κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του.

Η Ουρανία βρέθηκε αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα όταν έφτασα τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Λάμπρος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τόσο στη σχέση του με τη Θεοδοσία όσο και με τον Κυπραίο.

Τι θα δούμε όμως απόψε στη σειρά του Ant1 στις 22:45

Ο Λάμπρος, μετά την επίθεση του Κυπραίου, ζητά από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από τον Συνεταιρισμό. Οι πόνοι πιάνουν τη Δρόσω και η Μυρσίνη με την Ελένη και τη Ρίζω αναλαμβάνουν να την ξεγεννήσουν κρυφά. Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος κι η Ασημίνα ετοιμάζονται ώστε να πάρουν μυστικά το μωρό όταν γεννηθεί.

Ο Σταμάτης, εξοργισμένος από την επιμονή της Βιολέτας για διαζύγιο, την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη. Ο Προκόπης κι ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση.

H Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα κι ο Φανούρης σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο. Ο Μελέτης θα τους ακολουθήσει κρυφά, μέχρι την κρυψώνα της Δρόσως. Θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους; Η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει κι η Ρίζω τους προειδοποιεί πως η μάνα και το παιδί κινδυνεύουν.