Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν τον έρωτα τους

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν τον έρωτα τους

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Ant1

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» την περασμένη Πέμπτη είδαμε πως Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατάλαβαν πως όλο και περισσότεροι μαθαίνουν το μυστικό τους, ενώ ο Δούκας είναι γεμάτος υποψίες για τον ρόλο του γιου του στη ματαίωση των σχεδίων του σχετικά με τη βιομηχανική ζώνη.

Η Ελένη μίλησε στον Θωμά ξεκάθαρα και του ζήτησε να χωρίσουν. Η Βιολέτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού ο νόμος είναι με το μέρος του, έτσι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος.

Η επιστροφή του Μελέτη και η αποκάλυψη πως είναι γιος της Ανέτ έχει προκαλέσει αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά ο Δούκας πήρε μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει το κλίμα.

Ο Νέστορας ανακάλυψε άλλο ένα ψέμα του Κυπραίου και μαζί με τον Προύσαλη καταστρώνουν τα επόμενα βήματά τους. Ο Λάμπρος, έκπληκτος, ανακάλυψε ότι ο Κωνσταντής βοηθάει τη Θεοδοσία.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 22:45 στη σειρά του Ant1

Όλοι μένουν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό του Σταμάτη από τον Νικηφόρο. Η Ασημίνα αποφασίζει να δώσει στον Σταμάτη τα χρήματα που ζητά για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Εκείνος θα τα δεχτεί ή θα αλλάξει τακτική; Παράλληλα, η Ανέτ προσπαθεί να μάθει τον λόγο που ο Δούκας αποφάσισε να κρατήσει τον Μελέτη κοντά τους.

Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν, επιτέλους, τον έρωτά τους ενώ ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίζεται ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου, έπειτα από εντολή του Δούκα, και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του. Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα όταν φτάνουν τα χαρτιά του διαζυγίου.

Ο Λάμπρος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τόσο στη σχέση του με τη Θεοδοσία όσο και με τον Κυπραίο.