Οι σπόντες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην τελευταία του εκπομπή

Οι σπόντες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην τελευταία του εκπομπή

Τι είπε για τις Άγριες Μέλισσες

Φινάλε χθες βράδυ για το «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν ανανεώσει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν, θέλησε να πει δυο λόγια για τις «Μύγες», σχολιάζοντας φυσικά όσα γράφονται ότι θα έχουν δική τους εκπομπή.

«Επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να πουν συγγνώμη ρε συ Γρηγόρη επειδή ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι οι μύγες δεν θα είναι εδώ μαζί σου και ότι θα κάνουν κάποια τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι, σε ένα late night show μια άλλη μέρα.

Μην απαντήσετε τίποτα. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ευτυχισμένος για την συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μια καινούρια δική σας εκπομπή, μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σε όσους τον κατηγόρησαν ότι φέτος έκανε υψηλή τηλεθέαση λόγω καλεσμένων από τις Άγριες Μέλισσες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε το άλογο από τις Άγριες Μέλισσες που δεν έχω πάρει συνέντευξη, αλλά θέλω να πω ότι του χρόνου η εκπομπή ξεκινά με συνέντευξη από το άλογο από τις Άγριες Μέλισσες».