Άγριες Μέλισσες: Ένα τηλεφώνημα φέρνει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ένα τηλεφώνημα φέρνει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Ant1 στις 22:.45

Στο χθεσινό επεισόδιο «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πως ο Μιλτιάδης προσπάθησε να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε και στο μυαλό του κυριάρχησε η σκέψη πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου.

Παράλληλα, η Ανέτ είπε όλη την αλήθεια, φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση εξαιτίας της απόφασης της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της, όμως ο Δούκας βρήκε μια λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της.

Ο Κυπραίος, με τη βοήθεια ενός άντρα από το ένοχο παρελθόν του, προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα. Το ίδιο βράδυ, όλο το χωριό μαζεύτηκε στο καφενείο της Βιολέτας για να παρακολουθήσει μια παράσταση Καραγκιόζη ενώ ο Ιορδάνης και η Δρόσω ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους.

Η Ασημίνα, νιώθοντας γι’ ακόμα μια φορά προδομένη από τις αδελφές της, αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα και είπε στον Ιορδάνη όλη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Δρόσως.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Ant1 στις 22:45

Ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της Ασημίνας, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από την Δρόσω να χωρίσουν. Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματά του κι αποχαιρετά την Ουρανία.

Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο κι εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα. Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα, θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης.

Κι ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, ένα τηλέφωνο θα τα ανατρέψει όλα.