Κέρδισε το στοίχημα μετά την αλλαγή ώρας προβολής το «Έλα στη Θέση μου»

Κέρδισε το στοίχημα μετά την αλλαγή ώρας προβολής το «Έλα στη Θέση μου»

Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το σήριαλ την πρώτη μέρα προβολής του στη νέα ώρα

Σε νέα ώρα προβάλλεται από χθες Δευτέρα 22 Ιουνίου η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου».

Οι τηλεθεατές, από τη Δευτέρα παρακολουθούν τη σειρά στις 20.50. Πώς αντέδρασε όμως το τηλεοπτικό κοινό στην αλλαγή αυτή; Γύρισαν την πλάτη στη σειρά ή όχι; Στην πρώτη μέρα προβολής της στη νέα ώρα, η σειρά, χθες, Δευτέρα 21 Ιουνίου, σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας 19,3% στο σύνολο κοινού. Πρώτη ήταν επίσης και στο σύνολο κοινού στη ζώνη προβολής της με 18,3%.

Σε επιμέρους γυναικείο κοινό το κοντέρ έγραψε 22,4% , ενώ 1.307.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1 λεπτό, χθες, με τις περιπέτειες, τους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες των ηρώων.

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Μιχόπουλος ξεκινάει τις έρευνες στη Σόφο από την αποθήκη και φτάνει μέχρι το Δαμιανό. Ο Μάρκος καταφέρνει να μάθει από τη Φλωρέτα την αλήθεια για τον πατέρα του και τη δολοφονία του πατέρα της Ζωγραφιάς.

Η Φλωρέτα συνεχίζει να ψάχνει τον Αντρέα προξενώντας ανησυχία σε όλους και ειδικά στο Σήφη.

Μετά την αποκάλυψη του κλητήρα για τα χρέη του Ζούβα η Σύλβια καταρρέει κι αυτός αναγκάζεται να της συμπαρασταθεί. Θα θυμηθεί η Φλωρέτα το Σήφη; Θα πει ο Μάρκος την αλήθεια στη Ρενάτα; Τι θα αποκαλύψει άθελά του ο Ζαχαρίας στο Μιχόπουλο;

Σχετικά Tags
Alpha