MasterChef 4: Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός- Το στοίχημα που έβαλαν οι κριτές

MasterChef 4: Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός- Το στοίχημα που έβαλαν οι κριτές

Σταυρής Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης κλήθηκαν να αντιγράψουν τέσσερα πιάτα

Οι δυο καλύτεροι σεφ του φετινού MasterChef 4 μπήκαν στην κουζίνα και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη δεύτερη δοκιμασία του μεγάλου τελικού που θα αναδείξει τον νικητή ο οποίος θα κατακτήσει τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Σταυρής Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης κλήθηκαν να αντιγράψουν, όχι ένα αλλά τέσσερα πιάτα τα οποία θα βαθμολογηθούν από τους κριτές του MasterChef.

Ωστόσο, όσο οι δυο φιναλίστ του διαγωνισμού έβαζαν φωτιά στις κουζίνες οι κριτές τους παρακολουθούσαν και αποφάσισαν να βάλουν και ένα… στοίχημα.

«Μήπως είναι ώρα να βάλουμε κανά στοίχημα;» ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Στοιχηματάκι; Ναι! Μέσα!» απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ο κερδισμένος θα κεράσει» πρότεινε ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει: «Ο νικητής κάνει τραπεζάρα με κρέατα, προβατίνες, ζυγούρια και τα λοιπά. Έκλεισε;».

Η συγκεκριμένη πρόταση βρήκε σύμφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος έσπευσε να δώσει το χέρι του στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Εσύ τι πετάγεσαι; Εσύ μόνο θα φας!» του υπενθύμισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιας και κανένας από τους παίκτες της ομάδας του δεν είναι στον τελικό.