Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ο «Γιάννος»

Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ο «Γιάννος»

Την είδηση έδωσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα»

Μια είδηση για το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ήρθε να δώσει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το πρωί του Σαββάτου.

Ο νεαρός ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις σαν Γιάννος στο σίριαλ, μίλησε στην Άννα Πρέλεβιτς και την κάμερα του «Έλα χαμογέλα» αποκαλύπτοντας πως θα επιστρέψει στις «Άγριες Μέλισσες».

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα αγχώθηκα γιατί το βάρος του ρόλου ήταν μεγάλο. Συνέχεια κλαίω από χαρά, μου α΄ρεσει και απολαμβάνω αυτό που έχει γίνει με τον Γιάννο. Αφού μιλούσαμε με έναν φίλο μου ψυχολόγο και του έλεγα πως δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την απότομη χαρά. Μου είπε πως επειδή στη ζωή μας δεν συμβαίνει πάντα αυτό, ζήσ’ το στο έπακρο και το απολαμβάνω μέχρι τώρα».

«Με φοβίζει ακόμη μήπως ο ρόλος του Γιάννου με στιγματίσει. Δεν το κρύβω γιατί, όταν τελείωσε όλο αυτό το μπαμ, τα τηλέφωνα που δέχθηκα μετά ήταν πιο πολύ για ρόλους τέτοιος αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι κωμικό στην τηλεόραση» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στις σχέσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πρόδωσε πως «έχουμε χαθεί λίγο, γιατί τώρα εγώ δεν είχα γυρίσματα, μέχρι να επιστρέψω και γω. Που θα επιστρέψω! Τέλη Ιουνίου έχω πάλι γυρίσματα, όμως, δεν θα πω τι για να μην χάσω τη δουλειά μου! Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά και κάποιες σκέψεις του που είναι γραμμένες σε ένα σημειωματάριο».