Άγριες Μέλισσες: Ο νέος έρωτας της Δρόσως και η απόφασή της για το παιδί της

Άγριες Μέλισσες: Ο νέος έρωτας της Δρόσως και η απόφασή της για το παιδί της

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Μια από τις ιστορίες που εξελίσσονται στο Διαφάνι είναι αυτή που περιστρέφεται γύρω από το μωρό, που πρόκειται να φέρει στον κόσμο η Δρόσω.

Όπως έχουν παρακολουθήσει οι τηλεθεατές, η μικρή Σταμίρη, προκειμένου να εξιλεωθεί για το γεγονός ότι έμεινε έγκυος από τον άνδρα της αδερφής της, έχει συμφωνήσει με την Ασημίνα, να της δώσει το παιδί να το μεγαλώσει εκείνη.

Σύντομα όμως, θα έρθουν τα πάνω-κάτω στις «Άγριες Μέλισσες» και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και όλα θα ξεκινήσουν όταν η Δρόσω ερωτευτεί και αποφασίσει να παντρευτεί αλλά και να κρατήσει το μωρό της.

«Όλο το σίριαλ αυτή τη στιγμή βασίζεται στο πώς θα διαχειριστούν οι τρεις αδερφές την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Θα γεννήσει, θα πάρει το παιδί η Ασημίνα και θα το μεγαλώσει με τον Νικηφόρο, έτσι είναι μέχρι στιγμής τα πράγματα.

Μόνο που τα πράγματα αλλάζουν, καθώς εμφανίζεται ο Ιορδάνης ο υφασματέμπορας, ο οποίος όχι μόνο θα ερωτευτεί τη Δρόσω, όχι μόνο η Δρόσω θα δεχτεί να τον παντρευτεί, αλλά θα αποφασίσει να μεγαλώσει το παιδί της μαζί του.

Ο Ιορδάνης τα ξέρει όλα, ξέρει την αλήθεια… Η Ασημίνα, από την άλλη, θα καταρρεύσει», είπε ο Άρης Καβατζίκης το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Το Πρωινό».