Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα τη σχέση του με τη Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα τη σχέση του με τη Μυρσίνη

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Ant1

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πως η Ελένη, με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπάθησε να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Βασούλα, με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της.

Η Ασημίνα έδειξε όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου, πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκάλυψε στον Δούκα, ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος έγινε έξαλλος με το ανόητο, όπως θεωρεί, σχέδιό του.

Η Ουρανία απαίτησε από τον Κυριάκο να φύγει απ’ το σπίτι κι αυτός αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Η Μάρθα ομολόγησε στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός όμως την απώθησε ευγενικά, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπάθησε να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του.

Τι θα δούμε όμως απόψε στη σειρά του Ant1;

Ο Λάμπρος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Θεοδοσία και τον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα, τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν και θα προκαλέσει την οργή του.

Θα καταφέρει η Μυρσίνη να τον πείσει, πως είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη; Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα. Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη.

Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Θα ομολογήσει ο Λιας την αλήθεια; Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο, όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει, καθώς ο Κλεομένης ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ενώ ένα γράμμα για τον Νέστορα, ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...