Γιώργος Λιάγκας: Πώς αντικατέστησε ο Άκης Πετρετζίκης τον Βασίλη Καλλίδη στο Πρωινό mou

Γιώργος Λιάγκας: Πώς αντικατέστησε ο Άκης Πετρετζίκης τον Βασίλη Καλλίδη στο Πρωινό mou

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλθψε πως έγινε η αντικατάσταση του Βασίλη Καλλίδη στο Πρωινό mou, στο Mega, από τον Άκη Πετρετζίκη. Με αφορμή την συνέντευξη του τελευταίου στην Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε:

«Να σας πω τι ακριβώς είχε γίνει γιατί δεν το είπε ο Άκης. Τότε ήταν ο Βασίλης Καλλίδης στο Πρωινό mou, εμείς τον βρήκαμε εκεί από την προηγούμενη εκπομπή. Κάποια στιγμή ο Βασίλης είχε ένα θέμα προσωπικό και έπρεπε να αποχωρήσει από την εκπομπή για κάποιους μήνες. Ψάχναμε στο Mega να δούμε ποιος θα μαγειρέψει. Ερχόντουσαν από το MasterChef o Άκης Πετρετζίκης και ο Γιάννης Αποστολάκης και οι τρεις κριτές, από μία φορά ο καθένας την εβδομάδα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, αφού είδαμε ότι ο Βασίλης δεν θα μπορούσε να επιστρέψει σύντομα, λέει το Mega ότι πρέπει να αποφασίσουμε τον Αποστολάκη ή τον Πετρετζίκη. Τα στελέχη του Mega ήθελαν τον Αποστολάκη κι επιμέναμε η Φαίη κι εγώ στον Άκη γιατί θεωρούσαμε ότι έχουμε καλύτερη χημεία με τον Άκη. Επειδή πήγαινε καλά η εκπομπή μας έκαναν τα χατίρια κι έτσι ήρθε ο Άκης κι έμεινε στο Πρωινό mou».

Παρακαλούμε περιμένετε ...