Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν θα συμμετείχα σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν θα συμμετείχα σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για την πανδημία προκαλούν αίσθηση

Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν στα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια, μετά τη λήξη της καραντίνας, προηγουμένως όμως όλοι οι συντελεστές της σειράς του ΑΝΤ1 έκαναν τεστ για τον κοροναϊό, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 συνάντησε τη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έκανε δηλώσεις σχετικά με το τεστ κοροναϊού και για την πανδημία γενικότερα, που προκαλούν αίσθηση. «Το τεστ για τον ιό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί αλλά φοράμε μάσκες, δεν ξέρω γιατί, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου..», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία με αυτό το πρόσχημα. Ήταν μια φυσιολογική ζωή, αλλά… λογοδοτούσαμε. Επίσης, πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν».

Για να συνεχίσει: «Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ, για να κλειστεί ο κόσμος μέσα, θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω, ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα, γιατί προκαλεί διχασμό».