Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς «Το καφέ της Χαράς»

Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς «Το καφέ της Χαράς»

Τι είπε στον τ/σ Open ο εκ των πρωταγωνιστών Βασίλης Χαλακετεβάκης

Τα γυρίσματα των τηλεοπτικών προγραμμάτων έχουν σταματήσει εξαιτίας του κοροναϊού και ένα από αυτά τα προγράμματα είναι η σειρά του Ant1 «Καφέ της Χαράς».

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο τηλεοπτικός φούρναρης «Λευτέρης Πουλόπουλος» μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στις μέρες αυτές της καραντίνας και πώς περνάει τη μέρα του αλλά και στο πότε πιστεύει ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς».

«Βγαίνω καθημερινά μια ωρίτσα για περίπατο. Βγαίνω και στο μπαλκόνι μου και περιποιούμαι τα ανοιξιάτικα λουλουδάκια μου για να είμαι στο κλίμα της εποχής. Δεν νιώθω απομονωμένος. Προσπαθώ να το ξεχάσω. Δεν είμαι σε αυστηρή καραντίνα, κλεισμένος με κατεβασμένα τα παντζούρια» είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Αναφερόμενος στο «Καφέ της Χαράς» είπε πως: «Επίσημη ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα δεν υπάρχει, με τον Χάρη Ρώμα που μιλάμε, έχουμε την ελπίδα και υπάρχει μια άνω τελεία ότι θα υπάρξει αυτή η διαδικασία του να μπούμε μετά τις 15 Μαΐου και να ξεκινήσουμε τότε γυρίσματα».