MasterChef 4: Ο Κουτσόπουλος δεν…ενθουσιάστηκε βλέποντας τους παλιούς παίκτες μαζί

MasterChef 4: Ο Κουτσόπουλος δεν…ενθουσιάστηκε βλέποντας τους παλιούς παίκτες μαζί

«Τώρα πάμε σπίτι μας φυσιολογική ώρα» είπε με χιούμορ ο κριτής

Οι εννέα υποψήφοι μάγειρες που έχουν καταφέρει με τις μαγειρικές τους δεξιότητες να παραμείνουν στον μαγειρικό διαγωνισμό MasterChef 4, μπαίνοντας στην κουζίνα για να έρθουν αντιμέτωποι με ένα ακόμα Mystery Box ήρθαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη, που σε κάποιους άρεσε  και σε κάποιους άλλους όχι.

Συγκεκριμένα, σηκώνοντας το κουτί, είδαν πως το Mystery Box ήταν άδειο ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ενημέρωσε πως τους αξίζει ένα ρεπό και τους έστειλε στον εξώστη. Τότε η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκαν μπροστά τους οι παλιοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Ηλίας, ο Ηλίας Ηλιόπουλος, η Μαριάννα, ο Ιωάννης, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, ο Θεοχάρης, η Ηλιάνα, ο Δημοσθένης, η Μαρλέν, Ιορδάνης, η Σεμίνα, η Φωτεινή, η Μάγδα αλλά κι ο Γιώργος που έφυγε στο χθεσινό επεισόδιο επέστρεψαν για να διεκδικήσουν ξανά μία από τις δύο ποδιές του MasterChef οι οποίες θα τους ανοίξουν και τη πόρτα του σπιτιού για άλλη μια φορά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιστροφή αυτή των παλιών παικτών δεν ενθουσίασε κάποιους από αυτούς που βρίσκονται ήδη στο σπίτι, όπως είναι Μαρία Μπέη και η Κατερίνα Λένη.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς έπιασαν την κουβέντα με τους παίκτες που ήρθαν για να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό και οι διάλογοι ήταν απολαυστικοί.

Η Μάρλεν είπε ότι έβλεπε τον Κουτσόπουλο στους εφιάλτες της, με τον σεφ να της λέει ότι ξέρει ότι τον κουτσομπόλευε όσο ήταν στο Λονδίνο. Εντύπωση έκανε στους κριτές το μαύρισμα του Ηλία ο οποίος αποκάλυψε πως πήγε για σολάριουμ, αλλά και το μαύρισμα του Θεοχάρη που πήγε στο Λονδίνο για να δουλέψει, όμως τον ήθελαν για σερβιτόρο.

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ενημέρωσε πως δε χαίρεται που τους βλέπει ξανά όλους μαζεμένους και ο λόγος είναι πως θυμήθηκε τα πολύωρα γυρίσματα που είχαν για το παιχνίδι όταν ήταν πολλοί οι διαγωνιζόμενοι.

«Τώρα πάμε σπίτι μας φυσιολογική ώρα» είπε με χιούμορ ο κριτής.