MasterChef 4: «Η Κατερίνα το παράκανε στη δοκιμασία που ήταν αρχηγός»

MasterChef 4: «Η Κατερίνα το παράκανε στη δοκιμασία που ήταν αρχηγός»

Όσα είπε για τους συμπαίκτες του ο Ηρακλής Αποστολίδης που αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης

Ένα κοκαλάκι το οποίο βρέθηκε στην παρασκευή του ήταν αυτό που του στέρησε την παραμονή του στο MasterChef 4.

Ο λόγος για τον Ηρακλή Αποστολίδη, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης είδε την πόρτα της εξόδου από τον μαγειρικό διαγωνισμό μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

Ντέμη, Γιώργος και Ηρακλής κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο το οποίο περιείχε ένα μπούτι από ορτύκι με παστέλι, ένα ραβιόλι γεμιστό με αβγό ορτυκιού και δύο σάλτσες από σπαράγγι και καρότο.

Στο πιάτο του Ηρακλή βρέθηκε ένα κοκαλάκι και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. Το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» του StarChannel και τόνισε πως δεν υποτίμησε τους αντιπάλους του, Γιώργο και Ντέμη, και σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης καθώς κάθε φορά έπρεπε να παλέψει για την παραμονή του στο σπίτι.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης και αφού οι συμπαίκτες του ενημερώθηκαν για την αποχώρηση του, τα πλάνα έδειξαν την Κατερίνα Λένη η οποία στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με αυτή την εξέλιξη καθώς οι δυο τους2 έκαναν παρέα.

Μάλιστα, εκείνος τη είχε υποστηρίξει πάρα πολλές φορές όταν διαφωνούσε με τον Γιώργο. «Με την Κατερίνα ήμασταν μαζί από τις οντισιόν. Είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση. Έλεγε τα πράγματα όπως ήταν. Της είχα πει ότι κάποιες φορές ήταν υπερβολική. Σε πολλά πράγματα δε συμφωνούσα μαζί της και σε άλλα πάλι συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Ήταν η γνώμη της», είπε αρχικά ο Ηρακλής Αποστολίδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Η Κατερίνα το παράκανε στη δοκιμασία που ήταν αρχηγός. Ήταν απότομη με τον Γιώργο. Δεν είναι πάντα έτοιμη για καβγά, απλά είναι ο τρόπος της τέτοιος και κάποιοι παρεξηγούνται», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιώργο λέγοντας χαρακτηριστικά:  Κάποιες φορές κάνει πράγματα για να φανούν μπροστά στην κάμερα. Όπως κάναμε οι περισσότεροι. Με την Κατερίνα υπήρχαν κάποιες λογομαχίες με την Κατερίνα μέσα στο σπίτι. Από εκεί και πέρα έλεγαν μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Όταν αποχώρησα συγκινήθηκε και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα».