Θέση για την αποχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου

Θέση για την αποχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου

Τι είπε η παρουσιάστρια του «Love it» για την αυλαία της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου»

Μπορεί να προσπάθησε να κόψει το... καρπούζι στη μέση η Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο φάνηκε ότι συναισθηματικά είναι υπέρ της Κατερίνας Καραβάτου, μετά το αντίο της τελευταίας από΄το Star και το τέλος της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου».

Η παρουσιάστρια του «Love it» αναφέρθηκε στα όσα είπε η Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής της.

«Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε με συμβολισμούς σε πολλά σημεία, επικαλούμενη το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι που τυχαίνει να έχω διαβάσει κι εγώ. Ένιωσα ότι όλο αυτό, που είδα τηλεοπτικά, ήταν περισσότερο να τα πει για να τα ακούσει ο εαυτός της και λιγότερο για τον κόσμο. Προσπαθούσα να πάρω κομμάτια της, να μπω στη θέση της, να καταλάβω φυσικά τι γίνεται», είπε η Μαλέσκου μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Όταν για εμάς που βγαίνουμε μπροστά καμιά φορά οι άνθρωποι στο ακουστικό μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά να μην υπάρχει χημεία. Τότε στους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι, όπως η Κατερίνα Καραβάτου και τα σωματοποιούν όπως είπε η ίδια είναι πολύ δύσκολο κομμάτι να πρέπει να δείχνεις χαρούμενος και μέσα σου να παλεύεις με τα στοιχειά. Με πράγματα που σε βασανίζουν. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως η τηλεόραση, δεν επιτρέπεται και ιδιαίτερα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας να αφήσουμε κάτι που μας ενοχλεί να βγει προς τα έξω. Αυτό είναι ψυχοφθόρο και δύσκολο. Εγώ ένιωσα ότι ήταν συσσωρευμένο όλο αυτό».

«Το ότι διαβάζουμε δημοσιεύματα και κάποιες φορές πολύ πικρόχολα, δεν σημαίνει ότι υφίστανται και στέκουν» είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...