MasterChef 4: H κατσάδα του Κουτσόπουλου σε Μάρλεν και Ιωάννη

 MasterChef 4: H κατσάδα του Κουτσόπουλου σε Μάρλεν και Ιωάννη

«Εμείς κρίνουμε εσείς ακούτε» τόνισε αυστηρά ο σεφ στους παίκτες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σπάνια χάνει το χιούμορ του και ακόμα πιο σπάνια εκνευρίζεται στον «αέρα» του Masterchef 4.

Στην αρχή του επεισοδίου της Τρίτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προχώρησε σε μια αυστηρή κριτική, προς τους Μάρλεν και Ιωάννη. Για την ακρίβεια τους «κατσάδιασε».

Ο σεφ και κριτής του MasterChef την «είπε» στην παίκτρια για τις δικαιολογίες που είπε προκειμένου να δικαιολογήσει το αποτυχημένο πιάτο που έφτιαξε, αλλά τόσο και του Ιωάννη που είχε έτοιμες τις δικαιολογίες.

«Πάμε στις αδύναμες προσπάθειες, είχαμε Μάρλεν και Ιωάννη με μια κακή προσπάθεια που για κάποιο λόγο η Μάρλεν προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι καλή και τρώει όλο αυτό το λίπος, τα ποιήματα είναι καλά για να περιγράφουν μια ιστορία. Να πω κάπου εδώ ότι πέραν του τι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του εδώ είστε για να ακούτε τη δική μας κριτική. Αυτό που πιστεύετε ότι είναι πολύ καλό, μπορείτε να το μαγείρεψε έξω, αύριο, όταν θα αναλάβετε ένα εστιατόριο. Και το δεύτερο είναι πως Ιωάννη έχουμε κάνει και εμείς σάλτσα ντομάτα και μάγουλα πράγμα που σημαίνει ότι ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό και αν μια σάλτσα ντομάτα είναι έτσι και πώς έχει γίνει. Κατανοητό;» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φανερά ενοχλημένος.

«Σεφ, δεν ξέρω αν με τα λεγόμενα μου σας πρόσβαλα, τα ποιήματα δεν τα χρησιμοποιώ μόνο για να εκφράζω ιστορίες, τα χρησιμοποιώ γιατί είναι μέρος της ζωής μου. Σεβάστηκα κάθε κριτική» απάντησε ο Ιωάννης.

«Περιγράφω απλά τη συνθήκη. Εδώ υπάρχει μια διαδικασία. Εμείς κρίνουμε εσείς ακούτε. Όποιος διαφωνεί μπορεί να αποδεικνύει μαγειρικά ότι διαφωνεί με αυτό που του λέμε!» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.