Το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha

Το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha

Ποιο είναι το concept του real life game show

Όλα έτοιμα είναι για τη νέα εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha, ο οποίος κυκλοφόρησε σήμερα και το τρέιλερ της εκπομπής της.

Στο τρέιλερ ένα ζευγάρι μπαίνει στο σπίτι του, αλλά τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχε αφήσει. Κάποιος έχει «εισβάλλει στη ζωή τους»: η κουζίνα είναι αναμμένη και η κατσαρόλα βράζει, ενώ ένα ζευγάρι παπούτσια βρίσκεται στη μέση του δωματίου.

Φανερά φοβισμένοι, οι δυο τους κατευθύνονται στο σαλόνι, όπου αντικρίζουν την Αντελίνα με διάθεση… Sharon Stone από το «Βασικό Ένστικτο». Εκείνοι την κοιτούν άναυδοι, ενώ η Αντελίνα αλλάζει σταυροπόδι φορώντας τα αγαπημένη της χνουδωτά παντοφλάκια.

Η εκπομπή που θα παρουσιάζει η Αντελίνα Βαρθακούρη, είναι ένα πρωτότυπο real life game show, στο οποίο θα παίρνει τους δρόμους και θα ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε θα μένει μόνο εκεί! Η Αντελίνα θα χτυπά κουδούνια και θα μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα «εισβάλει» παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα, απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια.

Ο Alpha παροτρύνει τους τηλεθεατές: Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».