«Αγωνία» στο Ρότερνταμ για την Eurovision εξαιτίας του κοροναϊού

«Αγωνία» στο Ρότερνταμ για την Eurovision εξαιτίας του κοροναϊού

Οι οργανωτές βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης

Οι οργανωτές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που αναμένεται να γίνει τον Μάιο στο Ρότερνταμ, διαβεβαίωσαν σήμερα, ότι στόχος τους είναι να διασφαλίσουν τη διεξαγωγή της μουσικής εκδήλωσης, που προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών παγκοσμίως.

Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NPO γνωστοποίησε, ότι συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, συμπαραγωγό της Eurovision, προκειμένου να εξετάσουν τον αντίκτυπο, που θα μπορούσε να έχει η επιδημία του νέου κοροναϊού στον διαγωνισμό. «Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τα πιθανά σενάρια, καθώς εξαρτώνται από τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο στόχος μας παραμένει να οργανώσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision», ανέφερε το NPO, όπως μεταδίδει το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

To NPO δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των χιλιάδων θερμών θαυμαστών του και να μαγνητοσκοπηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Συνολικά 65.000 θεατές αναμένονται σε εννέα διαφορετικές εκδηλώσεις, περιλαμβανομένου του τελικού της 16ης Μαΐου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...