Ολλανδία: Υπάρχουν νεκροί από πυρά ενόπλου στο Ρότερνταμ – Συνελήφθη ο δράστης

Ολλανδία: Υπάρχουν νεκροί από πυρά ενόπλου στο Ρότερνταμ – Συνελήφθη ο δράστης

Άνοιξε πυρ μέσα σε ένα σπίτι και στη συνέχεια συνέχισε να πυροβολεί σε ένα γειτονικό ιατρικό κέντρο

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν 32χρονο φερόμενο ως δράστη επιθέσεων στο Ρότερνταμ που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο ανθρώπων.

Σύμφωνα τις αρχές, πυροβολισμοί σημειώθηκαν αρχικά μέσα σε ένα σπίτι στην ολλανδική πόλη και συνεχίστηκαν μέσα σε μια αίθουσα σε ένα κοντινό πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο.

Αστυνομικοί μπήκαν στο ιατρικό κέντρο σε αναζήτηση του υπόπτου, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ψηλός άνδρας με στρατιωτική ενδυμασία. Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Η αστυνομία τόνισε ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Το ANP, επικαλούμενο τις αρχές, ανέφερε ότι ένας τρίτος άνθρωπος τραυματίστηκε επίσης.

Οι τοπικές αρχές ασφαλείας ανέφεραν ότι ξέσπασε φωτιά στο σπίτι που σημειώθηκε η επίθεση, η φωτιά στη συνέχεια κατασβέστηκε. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ξέσπασε φωτιά και μέσα στο πανεπιστήμιο.

Με νεότερη ενημέρωσή της για τις επιθέσεις με πυρά που εξαπέλυσε ένας ένοπλος σήμερα στο Ρότερνταμ, η αστυνομία έκανε λόγο για νεκρούς από το συμβάν.

Δεν διευκρίνισε τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τις επιθέσεις του 32χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

Ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί μέσα σε ένα σπίτι και συνέχισε την επίθεσή του εισβάλλοντας σε μια αίθουσα του κοντινού πανεπιστημιακού ιατρικού κέντρου.