MasterChef 4: Tα νεύρα του Σωτήρη Κοντιζά με τη Μάρλεν

MasterChef 4: Tα νεύρα του Σωτήρη Κοντιζά με τη Μάρλεν

«Μην προσπαθείς να κουκουλώνεις λάθη, με βγάζει έξω από τα ρούχα μου»

O Σωτήρης Κοντιζάς εξοργίστηκε με την παίκτρια της ομάδας του Μάρλεν τόσο που της ζήτησε να πει συγγνώμη.

Τι συνέβη όμως και ο κριτής του MasterChef 4 απαίτησε τη συγγνώμη της παίκτριας;

Η Μαρλέν στο τεστ δημιουργικότητας, τοποθέτησε στο πιάτο της καμένο ψωμί και προσπάθησε να το περάσει στους κριτές ως «τάση».

Ο μέντορας της και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής του μαγειρικού διαγωνισμού της  φώναξαν μπροστά και ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

«Το ψωμί είχε καεί. Εσύ το έχεις τοποθετήσει έτσι για να μη φαίνεται. Μάρλεν, μη συνεχίζεις, με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Είχες δει ότι ήταν καμένο και ένα κομμάτι είχες προσπαθήσει να το αφαιρέσεις. Η ειλικρίνεια είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Τι μου λες τώρα; Αφού πήγες να μας το πουλήσεις ότι είναι τάση το καμένο.

Άρα είχες δει ότι είναι καμένο και τώρα μου λες ότι δεν το είχες δει, ενώ είχες κόψει ένα κομμάτι από το ψωμί. Δεν θέλω να το προσπεράσω έτσι εύκολα. Πρέπει να το χωνέψεις, να το κατανοήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τα λάθη σου, να μιλάς, να το διορθώνεις, να μην το ξανακάνεις.

Μην προσπαθείς να κουκουλώνεις λάθη. Αφού αυτό έκανες. Με στεναχωρεί πάρα πολύ η στάση σου σε ό,τι έχει να κάνει με την παραδοχή ενός σφάλματος, να μας μιλάς για τάση, για το ότι δεν το έχεις δει και να βγούμε εμείς τρελοί, με βγάζει έξω από τα ρούχα μου» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς και της ανακοίνωσε ότι είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση στο MasterChef.