Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Κόκκινου Ποταμιού»

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Κόκκινου Ποταμιού»

Η Βασιλική καταρρέει μετά το θάνατο του μωρού της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι που θα δούμε το βράδυ της Κυριακής στις 21.00 από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Open.

Τα πράγματα δυσκολεύουν και άλλο για τους Έλληνες. Οι Τούρκοι έχουν κηρύξει επιστράτευση και τους καλούν όλους να πολεμήσουν. Όσοι αρνούνται θεωρούνται προδότες και τους περιμένει η κρεμάλα.

Και στην πλατεία της Αμισού στήνουν κρεμάλες. Ο Οσμάν και ο Ονούρ μπαίνουν σε όλα τα σπίτια και ψάχνουν για αυτούς που κρύβονται. Όσους βρίσκουν τους κρεμάνε στην πλατεία. Ο Θεόκλητος μάταια παρακαλεί τον Οσμάν να σταματήσει αυτή τη θηριωδία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Απελπισμένος, στέλνει μήνυμα στον Θέμη μέσω του Θύμιου, να τον συναντήσει στην εκκλησία. Του λέει πως πρέπει να ενωθούν όσοι έχουν απομείνει και να αντισταθούν. Του φανερώνει πως υπάρχουν όπλα.
Ο Θέμης επιστρέφοντας στο βουνό ενημερώνει και τους υπόλοιπους. Εντωμεταξύ στο βουνό η Βασιλική δεν μπορεί να συνέλθει. Το μωρό της την είχε κρατήσει όρθια μετά το βιασμό, ο μικρός της πια δεν είναι στη ζωή, εκείνη καταρρέει. Ο Θέμης την κοιτάει ανήμπορος να αντιδράσει.  Η Βασιλική ουρλιάζει στον ύπνο της και δεν αντέχει, ομολογεί στον Θέμη την αλήθεια. Ο Θέμης όταν μαθαίνει πως η γυναίκα του έπεσε θύμα βιασμού, συγκλονίζεται και της δείχνει με όλη του την αγάπη πως είναι εδώ για εκείνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...