Αναστασία Παντούση: «Πέρασα κάστινγκ για τις “Άγριες Μέλισσες”, η Έλλη Τρίγγου για το “Κόκκινο Ποτάμι” και πήγαμε αντίθετα»

Αναστασία Παντούση: «Πέρασα κάστινγκ για τις “Άγριες Μέλισσες”, η Έλλη Τρίγγου για το “Κόκκινο Ποτάμι” και πήγαμε αντίθετα»

«Γι’ αυτό έγινα ηθοποιός, για να βγαίνω μέσα από μένα και να κάνω κάτι άλλο, να μην είμαι εγώ»

Στην εκπομπή «Ελένη» του Mega ήταν καλεσμάνη σήμερα η Αναστασία Παντούση. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο πώς πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι».

«Είναι αυτό που μου αρέσει. Γι’ αυτό έγινα ηθοποιός, για να βγαίνω μέσα από μένα και να κάνω κάτι άλλο, να μην είμαι εγώ. Μούδιασα όταν μού έγινε η πρόταση για το Κόκκινο Ποτάμι γιατί δεν το περίμενα. Ήξερα ότι θα γίνει το Κόκκινο Ποτάμι, είχαν κάνει όλη την προετοιμασία και μάλιστα η πρωταγωνίστρια θα ήταν άλλη. Νομίζω μπορώ να το πω, ήταν η συνάδελφός μου η Έλλη Τρίγγου. Και τελευταία στιγμή κάτι έγινε…», είπε αρχικά η Αναστασία Παντούση και συνέχισε ως εξής:

«Εν τω μεταξύ κι εγώ είχα περάσει κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες και κάπως ήρθαν τα πράγματα και πήγαν αντίθετα και πήγε η Έλλη στις Μέλισσες κι εγώ στο Ποτάμι. Και δεν το περίμενα γιατί Παρασκευή πήγα στο γραφείο και το Σάββατο μου είπαν ότι με θέλουν για πρωταγωνίστρια».

Παρακαλούμε περιμένετε ...