MasterChef 4: Η ανακοίνωση Κοντιζά για το απίστευτο πλεονέκτημα στο διαγωνισμό

MasterChef 4: Η ανακοίνωση Κοντιζά για το απίστευτο πλεονέκτημα στο διαγωνισμό

Δίνεται για πρώτη φορά στον παιχνίδι

Με την ανακοίνωσή του ο Σωτήρης Κοντιζάς ξάφνιασε τους υποψήφιους μάγειρες και μαγείρισσες του MasterChef 4.

Όπως ανέφερε ο κριτής του μαγειρικού διαγωνισμού, οι φετινοί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα απίστευτο πλεονέκτημα το οποίο δίνεται για πρώτη φορά στον παιχνίδι.

«Ο νικητής του σημερινού τεστ δημιουργικότητας θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην ομαδική δοκιμασία που ακολουθεί. Αυτό όμως δεν είναι το πλεονέκτημα για το οποίο συζητάμε όλη μέρα. Δεν έχει ξανασυμβεί. Συμβαίνει πρώτη φορά. Βρίσκεται στην τσέπη μου» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς και έβγαλε μια χρυσή κάρτα από τη τσέπη του.

«Είναι η κάρτα ασυλίας του MasterChef. Ο κάτοχος της μπορεί να τη χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και αν θέλει. Με αυτή την κάρτα αποφεύγει ο κάτοχος της ή όποιον υποδείξει αυτός, οποιαδήποτε δοκιμασία αποχώρησης. Όταν και εάν χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα τότε μπορεί να διεκδικηθεί στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Όλα αυτά μέχρι την τελική δεκάδα» συμπλήρωσε.

Το μοναδικό πλεονέκτημα που δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef κέρδισε η Κατερίνα Λένη, η οποία ήταν και η νικήτρια στο τεστ δημιουργικότητας.