MasterChef 4: «Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι το αγόρι μου!»

MasterChef 4: «Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι το αγόρι μου!»

Η διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε να κρύψει το θαυμασμό της για τον κριτή

Η φάση των auditions φτάνουν στο τέλος τους με τους διαγωνιζόμενους να διεκδικούν μια από τις τελευταίες ποδιές που θα τους δώσουν το εισιτήριο για να περάσουν στην επόμενη φάση του MasterChef 4.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βλέπουν τους τελευταίους μάγειρες και μαγειρίσσες που διεκδικούν τη θέση τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Μια υποψήφια όμως ξεχώρισε, τόσο για το νάζι της όσο και για τη χαρά της που αντίκρισε από κοντά τον αγαπημένο της κριτή, Πάνο Ιωαννίδη στον οποίο έχει αδυναμία.

«Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι το αγόρι μου! Μου αρέσει! Τέσσερις ώρες ετοιμαζόμουν για το μανάρι μου! Μόλις τον δω θα λιποθυμήσω!» είπε η Έλενα λίγο πριν μπει στο πλατό για να μαγειρέψει μπροστά από τους κριτές.

«Είστε τα αγόρια μου, αλλά έχω μια αδυναμία στον κύριο Ιωαννίδη, στο αγόρι μου!», είπε αρχικά η Έλενα στους κριτές και ο Πάνος Ιωαννίδης πλησίασε την παίκτρια και την αγκάλιασε.

Η παίκτρια μάλιστα έδειξε και τις φωνητικές της ικανότητες με το τραγούδι: «Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιά».

Το πιάτο που έφτιαξε δεν αποτέλεσε το εισιτήριο της για την επόμενη φάση όμως εκείνη χάρηκε που είδε από κοντά τον αγαπημένο της κριτή.