Άγριες Μέλισσες: Η ηθοποιός που εισβάλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η ηθοποιός που εισβάλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Σε τι ρόλο θα την δούμε

Μια ακόμη ηθοποιός εισβάλει στις στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Σύμφωνα με το Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη, πρόκειται για την Ευαγγελία Μουμούρη την οποία αναμένεται να δούμε στη σειρά σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες και θα υποδυθεί μια μάντισσα, την Σμαρώ.

«Έχουμε σπόιλερ, θα ακουστεί πρώτη φορά και θα υλοποιηθεί φυσικά. Μία πολύ αγαπητή ηθοποιός θα εισβάλει μετά από δύο-τρεις εβδομάδες και αναφέρομαι στην Ευαγγελία Μουμούρη. Η Ευαγγελία θα υποδυθεί μια Πολίτισσα ονόματι Σμαρώ, η οποία λέει ότι πουλάει μέλι.

Η Σμαρώ λέει πολύ καλά φλιτζάνι, χέρι και λέει γενικώς πολύ καλά τα πάντα, είναι μάντισσα. Και τα "θύματά της" θα είναι πολλά στο Διαφάνι, καθώς πολλοί θα θελήσουν να μάθουν τα μελλούμενα από τη Σμαρώ.

Θύματά της θα είναι οι αδερφές Σταμίρη, καθώς πράγματα που θα ξεστομίσει η Σμαρώ στους διαφόρους που θα την καλέσουν για χειρομαντεία, σε αυτά τα πράγματα θα εμπλέκονται οι αδερφές Σταμίρη και τα πράγματα θα τα περιπλέξει ακόμα περισσότερο η μάντισσα Σμαρώ», αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...