Πόσο κόστισαν οι ζημιές των ληστών στο σπίτι του «Home Alone»

Πόσο κόστισαν οι ζημιές των ληστών στο σπίτι του «Home Alone»

Ένας Αμερικανός έκατσε να υπολογίσει την...επιδρομή του Χάρι και του Μαρβ στη βίλα του μικρού Κέβιν

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και είναι η εποχή που στις τηλεοπτικές οθόνες θα προβάλλεται το «Home Alone» (1 και 2), η δημοφιλής ταινία που αποτελεί σήμα-κατατεθέν των γιορτών, κάτι αντίστοιχο με τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ποιος δεν έχει δει πάνω από μία φορά, τις περιπέτειες του μικρού Κέβιν, τον οποίο ξέχασαν (δις) οι γονείς και τα αδέρφια του τις ημέρες των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα ο δημοφιλής μπόμπιρας να έρθει αντιμέτωπος με τον Χάρι και τον Μαρβ, τους ληστές που έβαλαν στο μάτι την πολυτελή κατοικία των McCallister.

Ο Αμερικανός Carl Goulding από το Mybuilder.com έκανε μία μικρή έρευνα και κάθισε να υπολογίσει πόσα χρήματα χρειάζεται το σπίτι των McCallister από το «Home Alone 1» μετά τις ζημιές που υπέστη από την έφοδο των ληστών.

Με βάση το σχεδιάγραμμα των δύο επιπέδων του σπιτιού που έφτιαξε, κατέληξε πως, με σημερινές τιμές, θα χρειαζόταν περίπου 10.300 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών.

Στο κόστος περιλαμβάνονται από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι το χερούλι της πόρτας που είχε θερμανθεί, προκειμένου να μην μπορούν να το πιάσουν οι επίδοξοι ληστές.