Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του Θανάση Κουρλαμπά για τον ρόλο του

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του Θανάση Κουρλαμπά για τον ρόλο του

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτή την εκπληκτική σειρά»

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν ο Θανάσης Κουρλαμπάς που υποδύεται τον «Κλεομένη Ψαθά» στις Άγριες Μέλισσες. Όπως ήταν αναμενόμενο ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτή την εκπληκτική σειρά, η αγάπη του κόσμου είναι μοναδική και ο τρόπος που εκδηλώνεται και στηρίζει πολύ τη σειρά. Με τον Λευτέρη Χαρίτο γνωριζόμασταν από παλιά και είχα τη χαρά κάποια στιγμή να με φωνάξει και να μου πει για έναν συγκεκριμένο ρόλο», είπε αρχικά.

«Και όταν τον άκουσα και μου τον εξήγησε, θυμάμαι ότι φεύγοντας από τη συνάντησή μας, σταμάτησα με το αυτοκίνητο γιατί ήταν τέτοια η χαρά και η επιθυμία να κάνω αυτό το ρόλο, σταμάτησα και του έστειλα μήνυμα, που δεν το συνηθίζω, και του είπα ότι θέλω πολύ αυτό το ρόλο και με έχει ιντριγκάρει πάρα πολύ.

Δεν ξέρω αν ο Κλεομένης θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή σε μεγάλο πλαίσιο της σειράς, αλλά σίγουρα στο σπίτι του Δούκα έρχεται ως γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και ξεκινάει ένα “κυνηγητό” της Πηνελόπης», πρόσθεσε.

«Η πρόταση για το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει πριν ξεκινήσει η σειρά. Τον Ιούνιο κλείσαμε τις συζητήσεις. Ήξερα από το καλοκαίρι ότι θα είμαι στο καστ της σειράς για τον συγκεκριμένο ρόλο», κατέληξε.

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που δεν το γνώριζε αυτό είπε: «Α, συγγνώμη, δεν το ήξερα αυτό. Η πρόταση έγινε πριν ξεκινήσει; Εγώ νόμιζα ότι τώρα σε φωνάξανε. Α, τώρα γίνεται πιο εντυπωσιακό», είπε.