Στέλιος Μάινας: H αποκάλυψη για το «Νησί» 9 χρόνια μετά

Στέλιος Μάινας: H αποκάλυψη για το «Νησί» 9 χρόνια μετά

Τι εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς

O Στέλιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και  αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιτυχημένη σειρά «Το νησί»  προχωρώντας μάλιστα σε μια αποκάλυψη για τον δικό του ρόλο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ίδιος επέμεινε να «ντυθεί» το ρόλο αυτόν μιας και οι δημιουργοί τον ήθελαν για κάποιον άλλον.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές εκτός θεάτρου. Ήμουν συνέταιρος σε 4 νυχτερινά μαγαζιά, πολύ νεότερος οπότε δεν με πείραζε να ξενυχτώ μέχρι τις 4 το πρωί και μετά να πηγαίνω για γύρισμα ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόνυ Δημητρίου. “Μέσα στα έξι, εφτά χρόνια έπρεπε να διαλύσουμε κάποιους καυγάδες και να διαπραγματευτώ με προστάτες και μαφιόζους. Όπου παντού».

«Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργος, προσωπική» ανέφερε. «Ήθελαν να μου δώσουν τον ρόλο του δημάρχου» πρόσθεσε.

«Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά του, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης, πρέπει να πω, ότι εγώ συνέβαλα στη δημιουργία αυτής της βιβλικής φιγούρας. Στην αρχή ο σκηνοθέτης μου λέει, "ξέρεις θα πρέπει να κουρέψεις το μούσι όμως γιατί την δεκαετία του 30 και του 40 δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι οι ψαράδε". Αγόρι μου, του λέω, πρέπει να φτιάξουμε βιβλική φιγούρα για να ταυτίζεται ο κόσμος. Όντως, οι ψαράδες δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι, ε θα ‘χω εγώ είπα και έτσι τον έπεισα» σημείωσε.