GNTM: Οι FF ζηλεύουν την Ελευθερία γιατί είναι ψυχούλα, αθώα, αφελής

GNTM: Οι FF ζηλεύουν την Ελευθερία γιατί είναι ψυχούλα, αθώα, αφελής

«Δεν άντεχα άλλο, καθόλου. Το συζητούσα και με τα κορίτσια τις τελευταίες μέρες»

Στην Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένη η Μαρίνα Γρηγορίου που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM και αναφέρθηκε στην Ελευθερία αλλά και στο γεγονός πως ήθελε να αποχωρήσει από μόνη της.

«Το περίμενα να αποχωρήσω. Δεν άντεχα άλλο, καθόλου. Το συζητούσα και με τα κορίτσια τις τελευταίες μέρες, τον τελευταίο καιρό. Τους έλεγα πως δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ να αντέξω όλη αυτή την πίεση, όσα γίνονταν στο σπίτι, την διπροσωπία. Δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου και όλο αυτό με είχε φάει και ρίξει αρκετά» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM.

«Το ξέσπασμα μου δεν ήταν προμελετημένο. Εκείνη τη στιγμή μου βγήκε επειδή είχε γίνει όλο αυτό με την Ελευθερία και δεν ήταν τόσο καλά. Θεώρησα σωστό να το πω για να καταλάβουν και οι κριτές όλο αυτό που γίνεται» πρόσθεσε η Μαρίνα Γρηγορίου. «Δεν το είπα απλά για να το πω… Ότι η Κάτια κάνει απλά bullying στην Ελευθερία… Η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί, ψυχούλα, αθώα, αφελής, λίγο στον κόσμο της. Είναι παιδί ακόμα».

«Πιστεύω ότι οι FF ζήλευαν την Ελευθερία, να πω την αλήθεια, επειδή είχε πολύ καλές επιδόσεις μες στο παιχνίδι και αυτό δεν τους άρεσε» συμπλήρωσε.

«Πίσω από τις κάμερες και κοντά σε εμάς ήταν πολύ καλή και έδειχνε διάθεση να βοηθήσει. Τελικά στα que τα δίνει όλα» κατέληξε.

Σχετικά Tags
GNTM