Η συγκλονιστική ιστορία υποψήφιας του GNTM: Μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου έχει πεθάνει

Η συγκλονιστική ιστορία υποψήφιας του GNTM: Μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου έχει πεθάνει

Η ανάδοχη οικογένεια που την ανέλαβε και η ζωή με τα αδέρφια της

Η Έλενα Ασημάκη, βρέθηκε μέχρι το bootcamp του GNTM, ωστόσο λόγω ενός σοβαρός προβλήματος υγείας που την αναγκάζει κάθε 14 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις, οι κριτές της είπαν πως δεν μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

Η όμορφη κοπέλα βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο της μητέρας της, στην απουσία του πατέρας της αλλά και στην ανάδοχη οικογένεια που δεν την ένιωσε ποτέ δική της.

«Ξέρω ότι η μητέρα μου όταν ήρθε στην Ελλάδα γνώρισε τον πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω πολλά για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ήρθε από τη Νιγηρία για σπουδές, σπούδασε αγγλική φιλολογία κα αποφάσισε να μείνει εδώ. Έχω άλλα τρία αδέρφια, που γεννήθηκαν στην Νιγηρία, από άλλο πατέρα, και μετά από κάποια χρόνια τους έφερε εδώ.

Ο πατέρας μου έλειπε, δεν ήταν μαζί μας στο σπίτι. Τον θυμάμαι εμφανισιακά, αλλά δεν θυμάμαι στιγμές μαζί του. Στην ουσία μεγάλωσα με τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν οκτώ ετών. Είχε πάθει εγκεφαλικό, κάπως το ξεπέρασε στο νοσοκομείο, αλλά μετά από δύο-τρεις εβδομάδες, κι ενώ η πορεία της ήταν σταθερή, "έφυγε" από καρδιά.

Τα αδέλφια μου, μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει, αρχικά μου έλεγαν ότι έχει πάει ταξίδι. Το έμαθα όταν έφτασα 12 χρονών. Μετά δόθηκα σε ανάδοχη οικογένεια», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...