«Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ»

«Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ»

Τι ζητά από τον πρώην συνεργάτη του

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση της σειράς του ΣΚΑΪ Room Service πλιζ, καθώς στα μέχρι τώρα προβλήματα προστέθηκε και ένα εξώδικο, καθώς ο Δημητρής Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας φαίνεται να βρίσκονται σε μια κόντρα με μεγάλες διαστάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό ο γνωστός σεναριογράφος έστειλε εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα: «Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά.

Μεταξύ άλλων αναφέρει γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του Room Service Pliz και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του Κόκκινου Δωματίου. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της».

«Δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια και μάλιστα, λίγα χρόνια πριν, που ήταν να βγει σε ταινία το Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή και πάλι ο Δημήτρης Αποστόλου δεν επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Δεν βγήκε ποτέ η ταινία» πρόσθεσε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...