Πρώην υποψήφια καταγγέλλει το GNTM: Δεν ήταν αξιοκρατικός ο διαγωνισμός…

Πρώην υποψήφια καταγγέλλει το GNTM: Δεν ήταν αξιοκρατικός ο διαγωνισμός…

Δείτε το βίντεο

Η Βασιλική Ζαρόκωστα, την οποία είδαμε να συμμετέχει στις οντισιόν του GNTM, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και καταγγέλλει ότι ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός.

«Εγώ πήγα για να υποστηρίξω την Κατερίνα, την αδερφή μου. Και στη συνέχεια μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή για να είμαστε και οι δύο μαζί. Εγώ δεν ήθελα, απλά στη συνέχεια με επηρέασε και η Κατερίνα, να είμαστε μαζί, στον ίδιο χώρο, κι έτσι εμφανίστηκα κι εγώ μπροστά στους κριτές. Πιστεύω ότι η τηλεόραση θέλει να προβάλλει συγκεκριμένα πράγματα, αυτό που θέλει να ανεβάσει τα νούμερα.

Και συγκεκριμένα πιστεύω ότι εμείς, έτσι όπως γυρίστηκε κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το μόνο που κάνανε ήταν απλά να ανεβάσουν τα νούμερά τους, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Δεν θα το ξαναέκανα. Όπως είπα και δημόσια στους κριτές, εγώ δεν ζητώ ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τα φώτα… Πιστεύω πως ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός.

Γιατί γενικά φώναζαν με τα μικρά τους ονόματα κάποια κορίτσια, ήταν λίγο το χρονικό διάστημα που μπορείς να μάθεις από τα 2000 άτομα και να τα φωνάζεις με το μικρό τους όνομα. Αυτά τα κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση», είπε.