Τσαουσόπουλος: Η ιστορία και το παρελθόν δείχνει, πως ο πρώτος δεν κάνει επιτυχία ντε και καλά

Τσαουσόπουλος: Η ιστορία και το παρελθόν δείχνει, πως ο πρώτος δεν κάνει επιτυχία ντε και καλά

Ο κριτής του X-Factor μιλάει για την επιστροφή του στην τηλεόραση και τι χρειάζεται ο νικητής των μουσικών διαγωνισμών για να «λάμψουν»

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό σκηνικό, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος επέστρεψε και κάνει αισθητή τη παρουσία του.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός πλέον έχει αναλάβει τη θέση του κριτή στον μουσικό διαγωνισμό X-Factor και αναζητά αυτόν ή αυτή που έχει όλο το «πακέτο».

Πώς νιώθει όμως γι’ αυτόν τον ρόλο που ανέλαβε για πρώτη φορά;

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος μίλησε στο news.gr για την εμπειρία του στο talent show τοu Open και… μαρτύρησε και ποια δυσκολία αντιμετώπισε κατά τα πρώτα γυρίσματα του διαγωνισμού.

Πώς σας φαίνεται σαν εμπειρία, η συμμετοχή σας στο X-Factor;

Δεν έχω υπάρξει ξανά σε τέτοιου είδους σόου και μου άρεσε. «Έπιασα» τον εαυτό μου κάποιες στιγμές να είμαι τηλεθεατής. Χάζευα… Σιγά-σιγά όμως μπήκα πιο πολύ μέσα στην ιστορία.

Στον τηλεοπτικό «αέρα» φαίνεται πως υπάρχει καλή χημεία μεταξύ των κριτών…

Όλοι αναρωτιούνται για τη χημεία μεταξύ μας. Ήταν κάτι που ήρθε από μόνο του. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Χωρίς να συζητήσουμε, μόνο με ένα κοίταγμα, καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ψεύτικους καυγάδες. Ότι βγαίνει είναι αληθινό.

Θα υπάρξουν καυγάδες στη πορεία του παιχνιδιού;

Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ!

Θα καταφέρουν όλα αυτά τα νέα παιδιά να εισχωρήσουν στη μουσική βιομηχανία;

Ο πρώτος «φόβος» που είχα να αντιμετωπίσω, ήταν το αν θα υπάρξει συμμετοχή. Και όμως υπήρξε και έχουν ξεχωρίσει αρκετές φωνές. Στο chair challenge, η δυσκολία όλων των κριτών, του κάθε ενός για την ομάδα του, ήταν ποιον να αφήσει και ποιον να πάρει. Το «υλικό» που υπάρχει είναι μεγάλη έκπληξη.

Η ιστορία και το παρελθόν δείχνει, πως ο πρώτος δεν κάνει επιτυχία ντε και καλά. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το X-Factor ή με τη φωνή του. Έχει να κάνει με το όποιο management θα έχει αυτός ο άνθρωπος που θα κερδίσει.

Ποιο ήταν το δέλεαρ για να πείτε το «ναι» στο X-Factor;

Πριν από περίπου ένα χρόνο έδωσα μια ραδιοφωνική συνέντευξή και ρωτήθηκα: «γιατί δεν πας σε κάτι τέτοιο αφού είσαι μέσα στη μουσική;» Δεν μίλησα καλά, μίλησα επιθετικά. Φαίνεται πως κάποιος με άκουσε, ξύπνησε και με φώναξαν. Στα πρώτα επεισόδια παλεύω να καταλάβω ότι ήμαστε στην τηλεόραση και όχι στο ραδιόφωνο.

Εμφανίστηκε μπροστά σας κάποιος που να είναι ιδιαίτερα ατάλαντος;

Έχουμε αρκετά τέτοια και θα περάσουμε καλά. Όχι πολλά αλλά αρκετά…

Έχετε αναλάβει τον ρόλο του παρηγορητή για κάποιον διαγωνιζόμενο που δεν πέρασε στην επόμενη φάση;

Εγώ αυτά δεν τα μπορώ. Έχασες; Έχασες! Κάποιοι όμως τους παρηγορούν...