Η 18χρονη που έκανε τους κριτές του Greece’s Next Top Model να αρχίσουν να χορεύουν

Η 18χρονη που έκανε τους κριτές του Greece’s Next Top Model να αρχίσουν να χορεύουν

Μισή από τη Νιγηρία και μισή από τη Κρήτη ενθουσίασε τους κριτές

Η Ελένη Ασημάκη με καταγωγή από τη Νιγηρία και τη Κρήτη, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του Greece’s Next Top Model ώστε να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι της μόδας.

Η 18χρονη με τη σοκολατένια ομορφιά, όπως τη χαρακτήρισε η κριτής Βίκυ Καγιά, ενθουσιάστηκαν μαζί της.

Η νεαρή, πήρε θέση μπροστά στην κριτική επιτροπή και άρχισε να τρέμει από το άγχος της. «Δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου» είπε η Ελένη Ασημάκη τρέμοντας.

Ο Δημήτρης Σκουλός για να την κάνει να χαλαρώσει της πρόσφερε τη καρέκλα του, μια κίνηση που η νεαρή χαρακτήρισε ως «ευγενική» και την βοήθησε να σταματήσει να τρέμει από το άγχος της.

«Είσαι απλά φανταστική» της τόνισε η Βίκυ Καγιά ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπε: «Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι μαζί σου».

Και οι τέσσερις κριτές ψήφισαν θετικά με αποτέλεσμα η Ελένη Ασημάκη να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ενώ μάλιστα σηκώθηκαν και από τις καρέκλες τους και άρχισαν να χορεύουν.

Η νεαρή κοπέλα, στο βίντεο που προβλήθηκε και σύστησε τον εαυτό της στο τηλεοπτικό κοινό εξομολογήθηκε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Είμαι πάσχων μικροδρεπανοκυτταρικής αναιμίας και κάνω κάποιες μεταγγίσεις κάθε 14 ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.