«Κλείδωσε» ο παρουσιαστής του ταξιδιωτικού τηλεπαιχνιδιού «Globetrotters»

«Κλείδωσε» ο παρουσιαστής του ταξιδιωτικού τηλεπαιχνιδιού «Globetrotters»

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του Star Channel

To «Globetrotters» είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν, τα δικαιώματα του οποίου πήρε το Star Channel και θα ριχτεί στη «μάχη» της τηλεθέασης σύντομα.

Πρόκειται για ένα δημοφιλές, εβδομαδιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα, βραβευμένο ως Format of the Year 2018, από την Ένωση Οπτικοακουστικών Παραγωγών της Φινλανδίας.

Στην παρουσίαση του παιχνιδιού θα βρεθεί ένας παρουσιαστής ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του Star Channel και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πέτρο Πολυχρονίδη ο οποίος συνεχίζει κανονικά την παρουσίαση του «Τροχού της Τύχης».

Το γρήγορο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «κέρδισε» γρήγορα τους τηλεθεατές της Φινλανδίας και διεκδίκησε μέχρι και τη πρώτη θέση από δημοφιλή ψυχαγωγικά προγράμματα της χώρας.

Η ελληνική εκδοχή του «Globetrotters» («Οι κοσμογυρισμένοι») πρόκειται να προβληθεί στο Star πιθανότατα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς.

Ανυποψίαστοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz μεταφέρονται σε διαφορετικά μέρη εκτός Ελλάδος, όπου θα κληθούν να λύσουν γρίφους και να αποκτήσουν ορισμένα αντικείμενα. Όποιος τα βρει πρώτος και επιστρέψει στην Αθήνα αναδεικνύεται και ο νικητής του παιχνιδιού.