Πέτρος Πολυχρονίδης: Έφαγα πολύ κατσαρίδα στην Ασία – Προτιμούσα τις ταραντούλες γιατί ήταν καλύτερες για το στομάχι μου

Πέτρος Πολυχρονίδης: Έφαγα πολύ κατσαρίδα στην Ασία – Προτιμούσα τις ταραντούλες γιατί ήταν καλύτερες για το στομάχι μου

Αποκάλυψε το παρασκήνιο με την αντίδρασή του όταν του τηλεφώνησαν για τον «Τροχό της Τύχης»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου... ανακρίθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την παράξενη αντίδραση του όταν του είπαν για τον Τροχό της Τύχης, αλλά και μερικές διατροφικές συνήθειες που είχε στην Ασία και στο ριάλιτι Asian Express.

«Η μόνη ευκολία για εμάς σε σχέση με τους παίκτες είναι ότι κινούμασταν με 4 ρόδες και όχι με τα πόδια. Κατά τα άλλα οι συνθήκες διαβίωσης ήταν κοινές. Έφαγα πολύ κατσαρίδα στην Ασία», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για το Asian Express και όταν ρωτήθηκε από την Ζαμπέτογλου. αν πράγματι έφαγε κατσαρίδα, απάντησε: «Ναι και μάλιστα ρώτα τον Παύλο (σ.σ. εννοεί τον Γαλακτερό) να σου πει έφαγα μπροστά του σε εκείνη την δοκιμασία. Και μάλιστα, παρότι ήταν πολύ ακριβές, προτίμησα να τρώω ταραντούλες γιατί ήταν καλύτερες για το στομάχι μου».

Παράλληλα, αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από την πρώτη επαφή που είχε για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της Τύχης».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξομολογήθηκε πως «ντριν ντριν χτυπάει το τηλέφωνο, «γεια σας, ο κ. Πολυχρονίδης;» και λέω πως είμαι εγώ. Εκείνη τη στιγμή εν τω μεταξύ έχει φάση πως, δεν το ξέρει πολύς κόσμος και αυτό μπορεί να μην το έχω πει και ποτέ, είμαι γυμνός τελείως και φοράω ένα βρεγμένο σορτσάκι – εσώρουχο σε μια λίμνη στην Κρήτη. Είχε μπει ο κροκόδειλος ο Σήφης, αν θυμάστε, και τον έψαχνα κάνοντας ρεπορτάζ. Ξαφνικά λοιπόν μου λένε στο τηλέφωνο για τον Τροχό της Τύχης, πως «έχουμε ένα κάστινγκ» και τα λοιπά ενώ εγώ δεν είχα ιδέα ότι γίνεται ξανά το παιχνίδι.

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και ούτε με ενδιαφέρει, με την έννοια πως η δουλειά μου για 20 χρόνια ήταν συγκεκριμένη και μάλιστα τότε σχεδίαζα την εκπομπή που θα έκανα την επόμενη χρονιά στο συνδρομητικό κανάλι. Ήμουν ευτυχισμένος.

Θεωρώ λοιπόν πως κάποιος μου έκανε κάποια πλάκα και το… κλείνω και στα μούτρα! «Ρε σεις, Πολυχρονίου από κάτω. Εδώ Πολυχρονίδης. Λάθος έχετε κάνει» τους λέω και το κλείνω. Πραγματικά θεωρούσα πως είναι αστείο όλο αυτό και αναρωτιόμουν τι δουλειά είχα εγώ σε αυτό».