One Channel: Οι μεταγραφές έκπληξη και τα μεγάλα ονόματα στο κανάλι του Μαρινάκη

One Channel: Οι μεταγραφές έκπληξη και τα μεγάλα ονόματα στο κανάλι του Μαρινάκη

Ο επιχειρηματίας ετοιμάζεται για δυναμική είσοδο στο τηλεοπτικό τοπίο

O Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να μπει δυναμικά τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και ετοιμάζει ηχηρές μεταγραφές για το κανάλι του One Channel.

Ο σταθμός που προς το παρών εκπέμπει από συνδρομητικές πλατφόρμες και το διαδίκτυο, περιμένει και επίσημα την τηλεοπτική του συχνότητα και συνεχίζει να ψάχνει τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν και δεν είναι λίγα τα δυνατά χαρτιά στον χώρο που έχουν «κλειδώσει».

Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που αναμένεται να δούμε στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και απομένουν μόνο οι υπογραφές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος θα αναλάβει την παρουσίαση μιας καθημερινής πολιτικής εκπομπής.

Την  παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα βρεθεί η γνωστή από την ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Την επιστροφή του στην τηλεόραση ετοιμάζει να κάνει και ο νωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος ήδη έχει βγει κατά καιρούς ως πολιτικός σχολιαστής στο One Channel. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να αναλαμβάνει μια ενημερωτική εκπομπή που θα θυμίζει την «Ανατροπή» που παρουσίαζε στο Mega.

Από την άλλη πλευρά στον ψυχαγωγικό τομέα, ακούγεται έντονα το όνομα της Σάσας Σταμάτη για την παρουσίαση ενός πρωινού μαγκαζίνο. Άλλωστε η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ κόπηκε πρόωρα τον περασμένο Ιανουάριο και η δημοσιογράφος αναζητά πλέον το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στην τηλεόραση.