Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Καπουτζίδη στο Voice

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Καπουτζίδη στο Voice

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις

Την αποχώρηση του από το «The Voice» ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Καπουτζίδης και όπως φαίνεται έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι not» και τη Μάρτζυ Λαζάρου, είναι πολύ πιθανό να δούμε στην παρουσίαση του Voice τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Πριν φύγουν για διακοπές τα στελέχη του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γίνει μια συζήτηση για να του δώσουν το περιθώριο να σκεφτεί αν θα μπορεί να είναι και στο Voice. Επέστρεψε, λοιπόν, ο Γιώργος από τις διακοπές, βρέθηκε με τα στελέχη και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, παρότι διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι. Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης;

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό μου ρεπορτάζ, θα είναι άνθρωπος του σταθμού, δεν θα έρθει κάποιος απ’ έξω να παρουσιάσει το Voice. Θα σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...