Εκτός «The Voice» ο Γιώργος Καπουτζίδης

Εκτός «The Voice» ο Γιώργος Καπουτζίδης

Οι λόγοι που οδήγησαν τον παρουσιαστή στην αποχώρηση από το παιχνίδι

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν και τα κανάλια ρίξουν τα προγράμματα τους στη μάχη της τηλεθέασης, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξέπληξε τους τηλεθεατές.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως αποχωρεί από το τιμόνι της παρουσίασης του μουσικού διαγωνισμού The Voice του ΣΚΑΪ.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι το φορτωμένο του πρόγραμμα και πως επιθυμεί να στρέψει την προσοχή του στο πρώτο θεατρικό έργο το οποίο ετοιμάζει.

«Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω.

Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρώπους της παραγωγής, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων.

Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλιά σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ανάρτηση του στο Instagram.