Ξανά στον «αέρα» ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» μετά την πυρκαγιά στον Υμηττό

Ξανά στον «αέρα» ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» μετά την πυρκαγιά στον Υμηττό

Οι υπεύθυνοι αντιμετώπισαν τις ζημιές που είχε υποστεί

Η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγες μέρες στον Υμηττό προκάλεσε ζημιές σε δεκαπέντε ραδιοφωνικούς σταθμούς.  Μεταξύ αυτών ήταν ο σταθμός «Στο Κόκκινο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, μετά από προσπάθειες ημερών κατάφερε να αντιμετωπίσει τις ζημιές που είχε υποστεί και να ξαναβγεί στον «αέρα» και το ανακοίνωσε μέσω των social media με μια ανακοίνωσή.

«Παρά τις πολύ σοβαρές καταστροφές που προξένησε η πρόσφατη πυρκαγιά στον Υμηττό, παρά την κυβερνητική αδιαφορία και παρά τα ψεύδη για «μικρές ζημιές» και το ακόλουθο σιωπητήριο που επιβλήθηκε για τις σχετικές καταγγελίες, ο σταθμός μας εκπέμπει ξανά στους 105,5 FM. Η λύση που πέτυχαν οι τεχνικοί μας είναι προσωρινή μεν, σπουδαία δε, δεδομένων των τεράστιων εμποδίων που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Τις επόμενες ημέρες η φωνή του «105,5 Στο Κόκκινο» θα ακούγεται ξανά ακόμα πιο δυνατή, και όπως πάντα το ίδιο «ενοχλητική».

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες ακροατές και ακροάτριές μας, που προσέτρεξαν να ενημερωθούν για την κατάσταση και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν με όποιο μέσο διαθέτουν το ραδιόφωνο που αγαπούν».