Οι ανακατατάξεις στα πάνελ των εκπομπών: Οι σταθερές «αξίες», οι «καινούργιοι» και οι «παλιοί»

Οι ανακατατάξεις στα πάνελ των εκπομπών: Οι σταθερές «αξίες», οι «καινούργιοι» και οι «παλιοί»

Κόσμος πάει και έρχεται το τελευταίο διάστημα στους σταθμούς

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να... σφυρίξει η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, και όπως είναι αναμενόμενο, οι σταθμοί βρίσκονται σε αναβρασμό.

Κόσμος πάει και κόσμος έρχεται. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν τους «κουνάει» κανείς από τη θέση τους αφού αποτελούν σταθερές αξίες για το τηλεοπτικό... χρηματιστήριο.

Στόχος των υπευθύνων των καναλιών είναι να φτάσουν στην κορυφή της τηλεθέασης γι’ αυτό υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τους κεντρικούς παρουσιαστές στα πάνελ των εκπομπών.

Αλλαγές αναμένονται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη καθώς ήδη έχουν αποχωρήσει οι Παναγιώτης Χατζηδάκης και Νάνσυ Παραδεισανού. Ο «νέος» που θα ενταχθεί στην ομάδα της «ωραίας Ελένης» της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όμως δεν είναι ο μόνος.

Οι υπεύθυνοι του Alpha βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός ακόμα φρέσκου προσώπου το οποίο θα βρεθεί στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Η Νάνσυ Παραδεισανού θα βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, στην ομάδα του «Πρωινού» του Ant1 και θα αποτελέσει την «καινούρια» του πάνελ.

Άρης Καβατζίκης και Δημήτρης Ουγγαρέζος παραμένουν στις θέσεις τους. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου, οι υπεύθυνοι του Ant1 αναζήτησαν το κατάλληλο άτομο που θα κάλυπτε το κενό της έμπειρης δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράτανος, παλιός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στην αρχισυνταξία της εκπομπής.

Το ενδιαφέρον, τόσο του ανταγωνισμού, όσο και των τηλεθεατών, έχει κεντρίσει η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Δίπλα στον παρουσιαστή, ο οποίος κάνει το τηλεοπτικό του come back μετά από δύο ολόκληρα χρόνια που βρισκόταν στον «πάγο», θα βρεθεί η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία θα αναλάβει χρέη αρχισυντάκτριας και μέχρι πριν λίγο καιρός βρισκόταν στην ίδια θέση στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον Ant1, πλάι στην πρώην σύζυγο του παρουσιαστή, Φαίη Σκορδά.

Δυο ακόμα ονόματα τα οποία ενδέχεται να βρεθούν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη, ενώ έχει ακουστεί έντονα πως ρόλο στην εκπομπή του θα έχει και η Κάλλια Ελευθερίου.

Για να μην είναι όμως... γυναικεία υπόθεση το πάνελ της εκπομπής, οι υπεύθυνοι αναζητούν έναν άνδρα για να ολοκληρώσει την ομάδα.

Τα βλέμματα όμως είναι στραμμένα και στη γυναίκα που θα κάθεται δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη την ερχόμενη σεζόν ώστε να καλύψει το «κενό» της Μπάγιας Αντωνοπούλου. Το επικρατέστερο όνομα είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία συμπαρουσιάζει την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1 μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο.

Όμως και η πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha έχει τραβήξει το ενδιαφέρον καθώς μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος μετακόμισε στον ΣΚΑΪ, αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Οι δυο άνδρες οι οποίοι φέρονται να έχουν κάνει ήδη ραντεβού με τον σταθμό είναι ο Θανάσης Πάτρας και ο Νίκος Αναδιώτης, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη θέση.