Ποιος θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο «Happy Day»

Ποιος θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο «Happy Day»

Δυο παρουσιαστές έχουν κάνει ήδη ραντεβού με τον Alpha

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπανώτα στο πάνελ της εκπομπής του Alpha, «Happy Day».

Στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς για το Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε την αποχώρηση του, μετά από 5,5 χρόνια, τόσο από την εκπομπή όσο και από το δυναμικό του Alpha.

Ο παρουσιαστής πλέον ανήκει στο εργατικό δυναμικό του ΣΚΑΪ και στον Alpha βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ο Θανάσης Πάτρας.

Όμως δεν είναι ο μόνος που έχει πραγματοποιήσει ραντεβού με τους υπευθύνους του Alpha, καθώς και ο Νίκος Αναδιώτης έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση για τη συγκεκριμένη θέση.

«Δύο είναι τα ονόματα τα οποία έχουν συζητήσει για να βρίσκονται στο πάνελ της Σταματίνας. Ένα από τα δύο άτομα είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει κάνει το ραντεβού του. Το δεύτερο όνομα, που έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού και θα οριστικοποιηθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ανήκει ήδη στο δυναμικό του Alpha γιατί είναι και στο ραδιόφωνο», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: