Κάηκαν οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Love 97,5 από την πυρκαγιά στον Υμηττό

Κάηκαν οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Love 97,5 από την πυρκαγιά στον Υμηττό

Το μήνυμα των εργαζομένων στο facebook

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 03:18 τα ξημερώματα της Δευτέρας από την Παιανία και λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν έφτασε μέχρι τον Υμηττό.

Το πρωί οι φλόγες έφτασαν στην κορυφή του Υμηττού, όπου βρίσκονται οι κεραίες και από τα πρώτα λεπτά εμφανίστηκαν προβλήματα στην εκπομπή αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών.

Μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook, ο ραδιοφωνικός σταθμός Love 97,5 ενημέρωσε τους ακροατές πως ο σταθμός έχει υποστεί σοβαρές ζημιές λόγω της φωτιάς.
Οι φωτογραφίες που «ανέβηκαν» αποτυπώνουν το μέγεθος της ζημιάς και όπως αναφέρεται στην ανάρτηση θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μέρες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

«Καλημέρα σε όλους.

Δυστυχώς οι εγκαταστάσεις του Love 97,5 στο Υμηττό έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την φωτιά που ξεκίνησε από την Παιανία και έφτασε τα ξημερώματα μέχρι το Κέντρο Εκπομπής στην κορυφή.

Ακόμα δεν επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση από τις Αρχές όποτε δεν γνωρίζουμε καν το μέγεθος της ζημιάς.

Συνεχίζουμε να μεταδίδουμε το πρόγραμμά μας μέσω διαδικτύου προς το παρόν καθώς θα χρειαστούν σίγουρα πάνω από 3 μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να κανουμε ότι χρειάζεται για να επανέλθουμε στον αέρα της Αττικής.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι κοντά σας το συντομότερο δυνατόν.

Αν το Δασαρχείο είχε επιτρέψει την αποψίλωση από τους θάμνους και τα πουρνάρια της περιοχής, η φωτιά θα είχε σταματήσει και δεν θα είχαν καεί τόσοι σταθμοί. Αλλά δεν επέτρεπαν να καθαρίσεις τον νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο σου ούτε στον παραμικρό βαθμό...

Δεν θα κάνουμε πίσω, θα δουλέψουμε μέρα και νύχτα για να μας ακούσετε ξανά στην Αθήνα και τα περίχωρα το συντομότερο δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την κατανόηση, όλα είναι μέσα στη ζωή.

Προχωράμε.» γράφει η ανάρτηση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...