Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι θα κάνει στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι θα κάνει στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν

Οι συζητήσεις που έχει κάνει

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη φαίνεται πως θα ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική χρονιά για πολλούς παρουσιαστές. Μεταξύ αυτών φαίνεται πως είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όπως ανέφερε η Μάρτζυ Λαζάρου στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρατεύεται νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο. Θα βρίσκεται κανονικά στη θέση του με το «The 2night Show».

Δεν αποκλείεται για το δεύτερο μισό της σεζόν να συζητήσει και κάτι ακόμα ενώ όπως ειπώθηκε θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο κόνσεπτ της εκπομπής.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 στις αρχές του καλοκαιριού για την ανανέωση της συνεργασίας του καναλιού με τον παρουσιαστή, ανέφερε τα εξής:

«Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects. Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας».