Αβέβαιο το μέλλον του «My Style Rocks» την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά

Αβέβαιο το μέλλον του «My Style Rocks» την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά

Θα προβληθεί ή όχι το... μοδάτο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ;

Μπορεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον ΣΚΑΪ να αποφεύχθηκε, μυστήριο επικρατεί όμως σχετικά με το μέλλον ορισμένων προγραμμάτων τα οποία ανήκουν στον Τούρκο παραγωγό.

Δύο από αυτά είναι το Survivor και το My Style Rocks. Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να βάλουν στον «πάγο» το ριάλιτι επιβίωσης ώστε να το... αποζητήσει το τηλεοπτικό κοινό και να πέσει στην τηλεοπτική αρένα αργότερα. Το πόσο αργότερα όμως, είναι άγνωστο.

Και ενώ, όλα έδειχναν πως το «My Style Rocks» είναι ένα από τα projects τα οποία θα περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό του σταθμού  τη νέα σεζόν, ήρθε η ανατροπή.

Το γεγονός, πως μέχρι τελευταία στιγμή, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ βρισκόντουσαν σε συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και δεν ήξεραν αν θα έχουν τα προγράμματα του ή όχι, τους έκανε να συμπεριλάβουν άλλα projects στον προγραμματισμό τους.

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ προσπαθούσαν να βρουν τηλεοπτικό χρόνο προκειμένου να εντάξουν το μοδάτο πρόγραμμα του καναλιού στη ροή κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη, όπως όλα δείχνουν, εφικτό και το μέλλον του My Style Rocks, την ερχόμενη σεζόν, είναι αβέβαιο.