Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha, «Έρωτας μετά…»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha, «Έρωτας μετά…»

Ένα ερωτικό θρίλερ με δυνατό καστ ηθοποιών

Τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Alpha, «Έρωτας μετά...» ξεκίνησαν την Τρίτη 23 Ιουλίου και το δυνατό καστ των ηθοποιών φιλοδοξεί να φτάσει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το νέο σήριαλ το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα του σταθμού είναι ένα ερωτικό θρίλερ, το οποίο εκτυλίσσεται σε δυο χρόνους, στο παρελθόν και στο παρόν.

Το παρελθόν είναι γεμάτο μυστικά και πολλά πάθη ενώ στο παρόν οι πρωταγωνιστές ψάχνουν απαντήσεις.

Ένα τροχαίο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και ένα εξαφανισμένο σώμα. Ένας άνδρας πέφτει σε κώμα.

Και από εκεί προκύπτουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια είναι η σχέση τους; Η ταυτότητά τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι… Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές.

Στη νέα σειρά του Alpha παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Εύα Κοτανίδη, Δημήτρης Πασσάς, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, Σταύρος Τσουμάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Μπέτυ Λιβανού, Νίκος Γαλανός και πολλοί ακόμα ηθοποιοί που συνθέτουν το δυνατό καστ.

Σχετικά Tags
Alpha