Ποιον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό εκτόπισε ο Ατζούν από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Ποιον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό εκτόπισε ο Ατζούν από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Ανακατατάξεις στον σταθμό μετά τη συμφωνία με τον παραγωγό

Ο ΣΚΑΪ τελικά «τα βρήκε» με τον Ατζούν Ιλιτζαλί όμως μετά την τελική συμφωνία τους προκλήθηκαν ορισμένες ανακατατάξεις στον προγραμματισμό του σταθμού.

Όσο οι σχέσεις των δυο πλευρών είχαν μπει στον «πάγο» και ο Τούρκος παραγωγός ήταν σε αναζήτηση άλλης τηλεοπτικής στέγης για τα προγράμματα των οποίων κατέχει τα δικαιώματα, ο ΣΚΑΪ είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός κορυφαίου μουσικού διαγωνισμού με το οποίο φιλοδοξούσε να «χτυπήσει» την κορυφή της τηλεθέασης.

Πρόκειται για το «The Masked Singer», ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά σόου παγκοσμίως με εξαιρετική πορεία στην Αμερική και στη Γερμανία. Σε αυτό συμμετέχουν διάσημοι τραγουδιστές οι οποίοι ανεβαίνουν στη σκηνή μεταμφιεσμένοι και αγνώριστοι προκειμένου να ερμηνεύσουν.

Το συγκεκριμένο project όμως μπήκε στο συρτάρι μετά τη θετική έκβαση της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τη θέση του πήρε το δοκιμασμένο «The Voice».

Όσο για το «The masked Singer» αυτό αναμένεται να προστεθεί στο πρόγραμμα του σταθμού κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.