Στάνκογλου και Μάινας διεκδικούν τη καρδιά της ωραίας Φωτεινής στη νέα τους ταινία

Στάνκογλου και Μάινας διεκδικούν τη καρδιά της ωραίας Φωτεινής στη νέα τους ταινία

Άρωμα παλιάς Αθήνας, νοσταλγικοί ήχοι και ρόλοι έκπληξη

Γεμάτη με νοσταλγικούς ήχους θα είναι η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Στέλιος Μάινας και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Με τίτλο «Φαντασία», η ταινία είναι τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και φέρει την υπογραφή του Αλέξη Καρδάρα.

Πρόκειται για έναν ύμνο στον έρωτα, αλλά και ένα φόρος τιμής στον κόσμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Η υπόθεση: Ο Στέλιος Μάινας πρόκειται να υποδυθεί τον βετεράνο μπουζουξή Χρηστάκη ο οποίος έχει στο μαγαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια Φωτεινή (Ρένα Μόρφη) με την θεσπέσια φωνή. Ο λαϊκό-ποπ τραγουδιστής, Κόκκινος (Γιάννης Στάνκογλου) θα ερωτευτεί παράφορα την Φωτεινή και θα ξεκινήσει ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο το οποίο θα πυροδοτήσει τη δράση της ταινίας.  Το πάθος των πρωταγωνιστών θα κλιμακωθεί μέσα σε επανεκτελέσεις τραγουδιών του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, αλλά και καινούρια τραγούδια συνυφασμένα με το ύφος της διασκέδασης εκείνης της εποχής.

Η ταινία «Φαντασία» πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον χειμώνα του 2019 και πρωταγωνιστούν επίσης η Άννα Καλαϊτζίδου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Νταλιάνης, ο Γιώργος Καφετζόπουλος, και πολλοί άλλοι ηθοποιοί ενώ το καστ συμπληρώνουν φιλικές συμμετοχές του Δημήτρη Μοθωναίου, της Ελένης Πετρουλά, του Αντώνη Καρπετόπουλου και πολλών ακόμα.