Έπεσε το… λαχείο στον Ant1

Έπεσε το… λαχείο στον Ant1

Η νέα σειρά του σταθμού που φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης

Φούλ της μυθοπλασίας τη νέα σεζόν στον Ant1 και όπως φαίνεται από τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του καναλιού θα κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Το νέο πρόγραμμα του καναλιού έχει «χτιστεί» με πολύ προσοχή και φιλοδοξούν να κρατούν παρέα στους τηλεθεατές καθημερινά από τις 06.00 το πρωί μέχρι και τις 02.00 το βράδυ.

Στον σταθμό όμως, έπεσε και το... λαχείο! Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί βασισμένη σε ξένο φορμάτ με τίτλο «If I Were Rich» και με προσωρινό τίτλο εργασίας «Λαχείο».

Σύμφωνα με το σενάριο στις οθόνες θα προβληθούν οι ζωές τριών φτωχών ανθρώπων, οι οποίοι συνδέονται όταν κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο λαχείο.

Ο πρώτος είναι ένας άντρας βιοπαλαιστής που ζει με την οικογένεια του σε μια φτωχή γειτονιά και καθημερινά κάνει τα πάντα για την οικογένεια του. Μοναδικό του όνειρο κάποια στιγμή να αγοράσει την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα. Η δεύτερη τυχερή που κέρδισε τον λαχνό είναι μια γυναίκα, που μεγαλώνει μόνη της το αγοράκι της αλλά αποδεικνύεται ξεχασιάρα καθώς ξέχασε το τυχερό λαχείο στο αυτοκίνητό της. Ο τρίτος είναι ένας... διαρρήκτης ο οποίος παραβίασε το αμάξι της δεύτερης και το πήρε.

Το καστ της σειράς μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» και οι υπεύθυνοι του Ant1 βρίσκονται σε συζητήσεις.